Alvarin unionin vaaliohjelma 2019 // Union of Alvar’s election platform 2019

(In English below)

Alvarin unioni on julkaissut vaaliohjelmansa syksyn 2019 ylioppilaskunnan edustajistovaaleihin. Vaaliteemat rakentuvat neljän kärjen ympärille: haluamme tasavertaisesti tukea kaikille järjestöille, vaikuttavaa ja näkyvää edunvalvontaa, aidosti kaksikielisen ja kansainvälisen yliopiston sekä ylioppilaskunnan toimivan vastuullisuuden edelläkävijänä. Tulevalle edustajistokaudelle asetetaan jokaisesta teemasta lisäksi useita konkreettisia tavoitteita, joita Alvarin unioni seuraavassa edustajistossa vie tarmokkaasti eteenpäin.

Edustajistovaalien äänestyspäivät ovat 31.10., 1.11. sekä 4.-6.11. Äänestää voi äänestyspäivinä kätevästi netissä!

* * * * *

The Union of Alvar has published its election platform for the Student Union Council elections of Fall 2019. The platform is centred around four themes: equal support for all associations, effective and visible advocacy, a truly bilingual and international University and the Student Union as a pioneer in responsibility. Each theme includes several concrete goals for the coming Council term.

The voting days for the election are the 31st of October, the 1st of November and 4th-6th of November. You’re able to vote conveniently online!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s