Alvarin unioni ehdottaa Matti Heikkilää JYYn hallituksen puheenjohtajaksi – Antti Avoranta hakee hallituksen jäseneksi

Matti Heikkilä and Antti Avoranta.

(In English below)

Alvarin unionilla on kaksi hakijaa JYYn luottamustoimiin vuodelle 2022. Matti Heikkilä asettuu ehdolle hallituksen puheenjohtajaksi ja Antti Avoranta hallituksen jäseneksi, kärkisektoreinaan 1. kansainväliset asiat ja 2. viestintä.

Viestintää pääaineen lukeva Matti on tänä vuonna toiminut JYYn hallituksen järjestösektorista vastaavana jäsenenä. Matti on ollut JYYssä ja ainejärjestössään Parku ry:ssä erinäisissä rooleissa jo vuodesta 2019 asti, ja yliopisto-opintoja edeltävältä ajalta häneltä löytyy kokemusta Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton johtotehtävistä. Matti on prosessiorientoitunut toimija, joka pyrkii kehittämään ja luomaan uusia menettelytapoja riippumatta siitä, missä hän vaikuttaa.

“Haluan hakea JYYn hallituksen puheenjohtajaksi, koska minulla on palava halu kehittää ylioppilaskunnan toimintaa. Koen, että ylioppilaskunta on tärkeä instituutio, joka ei ole päässyt täyteen potentiaaliinsa. Olen saanut kunnian nähdä JYYn toimintaa hyvinkin läheltä ja monelta suunnalta vuosien aikana, ja tämän myötä saamani ymmärrys ja havainnot tarjoavat mahdollisuuksia kehittää ylioppilaskuntaa.

On tärkeää, että JYY koetaan läheiseksi toimijaksi: niin varmistetaan, että JYYllä on vaikutusvaltaa yliopistoyhteisössä, varmistetaan, että esimerkiksi hallitukseen ja edustajistoon on paljon hakijoita, viestintämme olisi yhä tavoittavampaa ja opiskelijoilla olisi yhä vahvempi tunne yhteenkuuluvuudesta.”

Antti on filosofian fuksi, jolta löytyy yliopisto-opintoja edeltävältä ajalta vankkaa järjestö- ja vaikuttamiskokemusta muun muassa Helsingin nuorisoneuvostossa ja  Pääkaupunkiseudun Eurooppanuoret ry:ssä. Antilta löytyy erinomaiset eväät molempien hakemiensa sektoreiden hoitamiseen.

“Tavoitteenani on tuoda omaa kokemuksen ja raikkaan fuksillista roolia yhdistelevää otettani JYYn hallitukseen, jossa sydämeni sykkii niin kansainvälisten kuin suomalaistenkin opiskelijoiden etujen ajamiselle ja JYYn tuomiseksi osaksi marginaalisten opiskelijaryhmien elämää.

Kansainvälisten asioiden sektorille minua ajaa erityisesti mielenkiintoni kansainvälisyyteen, koska kyseessä on opintojani koskettava aihe. Kansainvälisyyteen ajaa myös haluni auttaa heikommassa asemassa olevia kansainvälisiä opiskelijoita, joiden olo on tehtävä kotoisaksi ottamalla heidät mukaan esimerkiksi tapahtumien kautta. Sektorilla koen, että minulla on paljon annettavaa edunvalvonnan osalta, koska siitä minulla on paljon kokemusta ja siitä innostun kuin koira herkkupalan nähdessään.

Olen toteuttanut viestintää eri tavoin. Olen koordinoinut yhdistyksen sosiaalista mediaa, tehnyt Helsingin kaupungilla viestintäkampanjoita viestintäassistenttina ja Nuorten Ääni -toimituksessa tutkinut journalismin saloja. JYYn viestinnässä haluaisin panostaa erityisesti aloittaviin opiskelijoihin. Tähän voisi auttaa JYYn esittelemisen saaminen kiinteämmäksi osaksi orientaatioviikkoa niin, että JYY osallistuu opiskelijoiden orientaatioviikon ohjelmaan esimerkiksi fuksiaisissa ja muissa tapahtumissa näyttäytymällä.”

Luottamustoimihakijoiden haastattelut ja hallitusneuvottelut käydään keskiviikkona 1.12.2021 klo 17.30 alkaen Ilokivellä. Lopulliset päätökset vuoden vuoden 2022 toimihenkilöistä tehdään JYYn edustajiston kokouksessa keskiviikkona 8.12.

Alvarin unionin neuvottelijoina toimivat Topias Peltonen ja Juho Lavonen.

The Union of Alvar nominates Matti Heikkilä as Chair of JYY’s Board of Executives – Antti Avoranta applies for Board membership

The Union of Alvar has two candidates for JYY’s position of trust for 2022. Matti Heikkilä will run for Chair of the Board and Antti Avoranta as a member of the Board, with the top sectors being international affairs and communications.

This year, Matti, who is majoring in communications, has been a member of JYY’s Board of Executives responsible for the associations sector. Matti has been in various roles at JYY and his subject organization Parku since 2019, and from the time before his university studies, he has experience of leading positions in the The Union of Local Youth Councils in Finland. Matti is a process-oriented actor who strives to develop and create new procedures no matter where he is involved.

“I want to apply for the position of Chair because I have a burning desire to develop the activities of the Student Union. I feel that the student union is an important institution that has not reached its full potential. I have had the honor of seeing JYY’s activities very closely and from many directions over the years, and the understanding and findings I have gained from this offer opportunities to develop the student union.”

Antti is a freshman in philosophy, who has solid organizational and influential experience in the pre-university period, for example in the Helsinki Youth Council and JEF Helsinki. Antti has an excellent basis to handle both sectors he applies.

“I am particularly interested in internationality, as it is a subject that concerns my studies. I feel I have a lot to give in terms of lobbying because I have a lot of experience with it and I get excited about it like a dog seeing a treat.

I have coordinated the association’s social media, conducted communication campaigns in the City of Helsinki as a communication assistant, and researched the secrets of journalism. In JYY’s communication, I would like to concentrate especially on new students. This could be done by making the presentation of JYY a more integral part of the orientation week.

Interviews for the positions of trust and board negotiations will be held on Wednesday, December 1, 2021 at 5:30 pm in Ilokivi. The final decisions will be made at the meeting of the Council of Representatives on Wednesday 8 December.

The Union of Alvar has two negotiator: Topias Peltonen and Juho Lavonen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s