Alvarin unionille neljä paikkaa JYYn edustajistoon kaudelle 2022-23 // The Union of Alvar got four seats at Council of Representatives Election

Juho Lavonen, Amir Abdelamir, Topias Peltonen, Lotta Tuominen

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan edustajistovaalien tulokset julkistettiin keskiviikkona 4.11. Ilokiven vaalivalvojaisissa. Alvarin unioni sai kaudelle 2022-23 läpi neljä edaattoria: Juho Lavonen (78 ääntä), Amir Abdelamir (55), Topias Peltonen (38) ja Lotta Tuominen (30).

Alvarin unioni menetti viime vaaleihin verrattuna kaksi paikkaa. Tulosta voidaan kuitenkin ehdokasmääräämme verrattuna torjuntavoittona. Vuoden 2019 edustajistovaaleissa AU:lla oli 25 ehdokasta, nyt vain 11.

Vaalituloksia voi tarkastella tarkemmin JYYn nettisivuilta. Alvarin unioni kiittää lämpimästi kaikkia 295 äänestäjäämme!

The results of the Representative Council elections were announced on Wednesday 4 November. The Union of Alvar received four seat for the period 2022-23: Juho Lavonen (78 votes), Amir Abdelamir (55), Topias Peltonen (38) and Lotta Tuominen (30).

The Union of Alvar lost two seats compared to the last election. However, the result can be seen pretty good considering the fact that our number of candidates dropped. In the 2019 election, AU had 25 candidates, now only 11.

The election results can be viewed in more detail on JYY’s website. The Alvar Union warmly thanks all of our 295 voters!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s