Ainejärjestötila ja paljon muuta mukavaa!

Pusuja kaikille alvareiden kavereille. Me ollaan täällä taas. Saa ottaa yhteyttä kaikissa (laillisissa) caseissa, me ollaan kuulolla.

Syksyn ekassa edarissa tuli liuta hyviä uutisia, tässä niistä parhaimmat:

Syökää Karilla. Eka kokous istuttiin torstaina 22.9. uudella hulppeella Ilokivellä. Käykääpä kuulkaas siellä syömässä, ruoka on hyvää ja massit menee oman ylioppilaskunnan pussiin sataprosenttisesti. Hyviä uudistuksia lounasravintolassa: kasvissafka on linjastolla ekana, vegaaninen ruoka on esillä eikä tiskin alla piilossa, biojätteet punnitaan ja pesuaineet on vaihdettu ympäristöystävällisiin. Luonto voi paremmin ja alvarit tykkää!

Vihdoinkin ainejärjestötila. Kielten ja viestintätieteiden ainejärjestöt saa ainejärjestötilan Lozzin alakertaan! Kohta päästään puuhaamaan. Tätä on touhuttu niin kauan kuin allekirjoittanut muistaa eli kaaaaaauan. Elämme onnellisia aikoja, veikkoset!

Opiskelijaforum. Marraskuun 3. päivä järjestetään opiskelijafoorumi teemalla opiskelijan liikkuminen eli kulkeminen eli paikkojen välillä pendelöiminen. Ei siis liikunta tai kunnonkohotus.

Uusi toimittaja ja webbisivut. Jylkkärillä on uudet nettisivut ja uusi, fantastinen toimittaja Ilona Pesu. Käykää moikkaamassa, se on kiltti ja symppis.

OPS-seminaarissa alvareita. Opiskelijavetoinen OPS-seminaari torstaina 29.9. kello 14 – 16 Ruusupuistossa. Tärkeetä asiaa, avoimet ovet. Puhumassa meiltä ainaki Emmi A., Riikka R. ja Teemu. Ohjelma osoitteessa: https://www.jyu.fi/ajankohtaista/arkisto/2016/05/tapahtuma-2016-05-26-09-13-27-664605

Sähköinen äänestys tulee! Seuraavissa edarivaaleissa päästään hyvin suurella todennäköisyydellä äänestämään sähköisesti eli modernisti ajasta ja paikasta riippumatta. Näin esimerkiksi vaalien aikaan vaihdossa tai toisella paikkakunnalla olevatkin pääsis antamaan äänensä. Pieni askel ihmiskunnalle, mutta huikee harppaus ylioppilaskunnalle!

Lämpimiä tsemppiajatuksia ja paljon kuumaa kaakaota syksyyn!

Sussu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s