Tervetuloa vuoteen 2016!

kuva

Joulukuisissa JYYn hallitusneuvotteluissa Alvarin unionin molemmat hakijat, Helmi Möttönen ja Teemu Vasama, hurmasivat neuvottelijat tiukalla osaamisellaan ja rennolla tekemisen meiningillä. JYYn hallitus piti järjestäytymiskokouksensa viime viikolla ja hallituslaisten vastuualueet varmistuivat.

Muun muassa ympäristövaliokunnassa ja ainejärjestöissä vaikuttanut Helmi pitää huolta järjestöistä ja ympäristöasioista. Pitkän linjan kopovaikuttaja Teemun vastuulla ovat korkeakoulupolitiikka, kansainvälisyys ja kampuskehitys. Näiden tehtävien lisäksi Teemu kantaa harteillaan hallituksen varapuheenjohtajan viittaa. Homma hoidossa, näihin kahteen luotamme täysillä!

Alvarin unioni vaikuttaa myös muualla kuin edustajistossa ja JYYn hallituksessa. Listan muista luottamustoimista ylioppilaskunnassa ja yliopistolla voit lukea Edustajat-välilehden alta.

Uudet ja vanhat toimijat odottavat innolla vuoden ensimmäistä edarin kokousta ja virittäytyvät tunnelmaan edustajiston koulutusillassa tänään. Alvarin unioni on valmis tulevaan vuoteen – seuraa meitä ja pysyt kärryillä edarin tapahtumista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s