Alvarin unionilta neljä upeaa ehdokasta JYYn hallitukseen 2018

Shortly in English: The Union of Alvar nominates four candidates for the Board of Executives of the student union.

Emmi Ahola, the chair of the Union of Alvar, is very proud of all the candidates: “I couldn’t be more pleased that there are so many of us who are willing to work for a better future for students and make sure that their interests are looked after. Alvars continue to provide candidates with amazing potential, and this year is clearly not an exception”.

JYYn hallitushaku on käynnissä huomiseen torstaihin 30.11. asti, ja Alvarin unionilla on jälleen nippu loistavia kandidaatteja.

Autio_AateJYYn hallituksen varapuheenjohtajaksi ja konsernivastaavaksi Alvarin unioni ehdottaa Aate Autiota. Aate on kolmannen vuoden etnologian ja antropologian opiskelija sekä intohimoinen ainejärjestöaktiivi. Aatella on vahva visio siitä, miten JYYn konsernia voitaisiin kehittää opiskelijaa läheisemmäksi. Lisäksi hänellä on intoa ja osaamista kehittää JYYn varapuheenjohtajan pestiä entistä vastuullisemmaksi: “Mielestäni varapuheenjohtajuus on olennainen kehitettävä osa JYYn hallitustoimintaa. Tulevaisuudessa puheenjohtajiston vastuuta tulisi mielestäni jakaa selkeämmin ja vahvistaa puheenjohtajaa ja varapuheenjohtajaa yhtenä toimivana yksikkönä JYYn hallituksen sisällä.”

Peltonen_TopiasAlvarin unioni ehdottaa JYYn hallitukseen Topias Peltosta sektoreinaan järjestöt, viestintä sekä Jylkkäri. Topiaksella on vankka kokemuspohja ainejärjestötoiminnasta sekä tutoroinnista, ja JYYn hallitus saisi hänestä erinomaisen järjestötoiminnan ja viestinnän taitajan. Etenkin Lööppi ry:n hallituksessa vietetyt vuodet ovat kartuttaneet Topiaksen osaamista: “Voin hyvillä mielillä sanoa, että olemme saaneet viimeisen neljän vuoden aikana Lööpin kukoistamaan aivan uudella tavalla. Olemme kehittäneet ainejärjestömme talouden, koulutuspoliittisen edunvalvonnan ja hallinnon asianmukaiseen kuntoon, ideoineet kymmeniä uusia tapahtumia ja saaneet jäsenaktiivisuuden nousemaan roimasti”.

Rättyä_HeidiAlvarin unionin ehdokas korkeakoulupolitiikan ja kansainvälisyyden sektoreille on neljännen vuoden englannin ja venäjän aineenopettajaopiskelija Heidi Rättyä. Heidillä on ainejärjestötoiminnassa saavutettua asiantuntemusta etenkin edunvalvonnan saralla sekä vaihdossa kerrytettyä kv-osaamista ja kielitaitoa. “Edunvalvonta on haastavaa duunia, mutta samalla äärimmäisen mielenkiintoista ja palkitsevaakin. Tulevalla kaudella ajankohtaisista asioista mun lempilapsi on valintakoeuudistus, jonka parissa haluaisin JYYn hallituksessakin työskennellä. Siinä on ihan perustellut lähtökohdat, mutta myös paljon vaaran paikkoja opiskelijan etuja ajatellen.”

Trast_EmiliaAlvarin unionin ehdokas yritysyhteistyö-, kulttuuri-, ja tutorointivastaavaksi on neljännen vuoden kasvatus- ja aikuiskasvatustieteen pääaineopiskelija  Emilia Trast. Emilia on kunnostautunut muun muassa Emile ry:n puheenjohtajana. Emilian hallitustoiminnan aikana kasvatustieteilijöiden järjestö Emile on kehittynyt etenkin yritysyhteistyön saralla, mikä on näkynyt myös ulospäin muun muassa uusina yhteistyösopimuksina. JYYn hallituksen jäsenenä Emilia toisi mukanaan osaamisensa ohella myös iloista asennetta ja tekemisen meininkiä. Emilia on myös osaava tiimityöskentelijä, jolle on erityisen tärkeää, että kaikki saavat äänensä kuuluviin.

Ryhmän puheenjohtaja Emmi Ahola on todella ylpeä kaikista hakijoista: “On todella hienoa, että alvareista löytyy niin paljon intoa kehittää ylioppilaskunnan toimintaa ja valvoa opiskelijoiden etua. Alvarin unioni on jo monena vuotena peräkkäin tarjonnut paljon potentiaalisia hakijoita, eikä putki katkea tänäkään vuonna. Tuemme päteviä ehdokkaitamme yhdessä varauksettomasti. ”
Alvarin unionin neuvottelijoina toimivat Juha Närhi ja Ville Härsilä.

Lisätietoja:

Juha Närhi:

juha.a.narhi@student.jyu.fi

Ville Härsilä:

ville.j.s.harsila@student.jyu.fi

Jätä kommentti