Mikä Alvarin unioni?

JYYn edustajistovaaleihin lähtee syksyllä 2015 mukaan upouusi entisten Yk-edarilaisten perustama järjestöpohjainen ryhmä Alvarin unioni. Ryhmämme on perustettu lisäämään ylioppilaskunnan päätöksenteon demokraattisuutta ja aktivoimaan lisää opiskelijoita mukaan edustajiston toimintaan. Tarkoituksenamme on saada kaikkien opiskelijoiden ääni kuulumaan ylioppilaskunnassamme. Yli ainejärjestörajojen, tiedekunnista välittämättä, laadusta tinkimättä – Alvarin unioni.

Edustajistoryhmämme haluaa tuoda ylioppilaskunnan toimintaa lähemmäs opiskelijaa ja tuoda opiskelijat lähemmäs ylioppilaskuntaa – pyrimme aktivoimaan erityisesti humanistisen ja kasvatustieteellisen tiedekunnan opiskelijoita osallistumaan vaalityöhön ja lähtemään ehdokkaiksi Alvarin unionin riveissä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s