Ehdokkaat 2021

2 Amir Abdelamir

Moikka moi, olen Amir, kolmannen vuoden historian opiskelija. Luottamustehtävissä toimin aina ahkerasti asioihin perehtyen ja vastuullisesti ottaen huomioon pienetkin yksityiskohdat. Toisenlainen ehdokas just sulle!


3 Antti Avoranta

Heipsan, olen Antti, yfin fuksi, jonka elämäntehtävä on työskennellä, jotta sinun ei tarvitsisi välittää p*skaakaan opiskelijapolitiikasta. Erityisen tärkeää sydämelleni ovat vastuullisuus eri merkityksissä taloudesta ympäristöön ja koulutukseen.


4 Eetu Aalto

Olen Eetu, neljättä vuotta yliopistolla pyörivä historian ja yhteiskuntatieteiden opiskelija. Itselleni tärkeimpiä teemoja ovat opiskelijoiden hyvinvointi, yhdenvertaisuuden edistäminen, ympäristökestävyys, järjestöjen tukeminen ja asumisen kehittäminen opiskelijoiden ehdoilla.


5 Elisa Kuvaja

Hei! Oon Elisa, kolmannen vuoden suomen kielen opiskelija. Oon vastuullinen ja luotettava tekijä, joka pystyy moneen. Haluan olla mukana varmistamassa, että JYY on tulevaisuudessa vieläkin yhdenvertaisempi ja parempi ylioppilaskunta.


6 Felix Dade

I’m Felix, first year in the Master’s program in Development, Education and International Cooperation. Let’s work together to strengthen policies for international students, planet sustainability and student well-being for all.


7 Juha Miettinen

Moi! Olen 41 -vuotias maisteriopiskelija Jyväskylän yliopistosta. Olen aloittanut tänä syksynä opiskelemaan kieliasiantuntijain maisteriohjelmassa pääaineenani ruotsi. Humanististen tieteiden kandidaatiksi valmistuin vuonna 2019 kirjoittamisen kandidaattiohjelmasta Jyväskylän yliopistossa.


8 Juho Lavonen

Hei sulle! Olen neljännen vuoden liikuntabiologian opiskelija Liikunnalta. Aiemmat kolme vuotta olen toiminut monipuolisesti ja todella aktiivisesti liikunnalla. Päätöksenteon tulee olla oikeudenmukaista ja fiksua pitkällä aikavälillä, mutta myös kannattavia lyhyellä aikavälillä.


9 Lotta Tuominen

Moi! Opiskelen toista vuotta yhteiskuntatieteitä ja toimin tämän vuoden JYYn hallituksessa. Hallitusvuosi lähestyy loppua mutta mulla on kasvava into toimia yhteisömme hyväksi tekemällä päätöksiä, jotka rakentavat vaikuttavaa, yhdenvertaista ja kestävää yo-kuntaa.


10 Matti Heikkilä

Hellurei! Olen neljännen vuoden viestinnän opiskelija, jolle on tärkeää, että meille kaikille yhteiset asiat hoidetaan hyvin. Päätöksentekijänä olen tarkka, huolellinen ja rauhallinen. JYY-kokemusta olen päässyt kartuttamaan JYYn hallituksen jäsenenä.


11 Oona Koskinen

Neljättä vuotta opeopinnoissa paahtaen ja koko yliopistouran ainejärjestöissä toimiessa päätin, että osaamisestani voisi olla hyötyä edustajistossakin. Rakastan aina oppia uutta, joten minua saa sivistää mielipiteistään JYYn toiminnasta. Mutta en niele mitään pureksimatta!


12 Topias Peltonen

Vielä kerran! Olen pitkän linjan JYY- ja ainejärjestöaktiivi, joka halusi lähteä opastamaan uusia sukupolvia edaritoiminnan saloihin. Olen tehnyt JYYssä, ainejärjestöissä ja kampuksilla lähes kaikkea, joten tässä aito kokemuksen ääni!